Skip to main content

ΑΡΤΙΑ ΚΟΠΗ

Τα παρεμβύσματα μοιάζουν με απλά εξαρτήματα, αλλά ένα θέλετε ο εξοπλισμός σας να αποδώσει πρέπει να είναι τέλεια. Για αυτό το τον λόγο έχουμε επενδύσει στον αρτιότερο μηχανολογικό εξοπλισμό κοπής, το Atom Flashcut Flex 3015.

Το τραπέζι κοπής της Atom είναι το απόλυτο εργαλείο για την βαριά βιομηχανία και το Flashcut Flex 3015 η τελευταία λέξη για την σύγχρονη παραγωγή παρεμβυσμάτων. Η ποιότητα κατασκευής του καθώς και το σύγχρονο λογισμικό είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτόν τον κλάδο και τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα προσφέρουν απαράμιλλη ακρίβεια και δυνατότητες κοπής.

Με επιφάνεια εργασίας 3050mm x 1550mm, μπορούμε να κατασκευάσουμε παρεμβύσματα σε μεγάλο εύρος διαστάσεων, και ο εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος να κόβει ημι-εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά έως 12mm. Μπορούμε να κατασκευάσουμε παρεμβύσματα από περμανίτη, αφρώδες υλικά, ελαστικά φύλλα, γραφίτη, ενισχυμένο γραφίτη και PTFE.

Κοπή Παρεμβυσμάτων σύμφωνα με σχέδιο ή δείγμα Κοπή Παρεμβυσμάτων σύμφωνα με σχέδιο ή δείγμα

Η απόδοση είναι βελτιωμένη από σύγχρονα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένου του ρυθμιζόμενου συστήματος κενού το οποίο προσαρμόζεται στο εκάστοτε υλικό και στο σημείο κοπής στο τραπέζι και προσφέρει την καλύτερη σταθερότητα κατά την διαδικασία κοπής. Επίσης, το λογισμικό βελτιστοποίησης και ελαχιστοποίησης της φύρας έχει μειώσει σημαντικά το κόστος παραγωγής και τον απαιτούμενο χρόνο.

Από την στιγμή που η ΙΝΜΑΡΣ διεύρυνε τις δυνατότητες της και στην παραγωγή παρεμβυσμάτων το 2020, έχουμε επενδύσει συστηματικά και αναβαθμίσει τον παραγωγικό μας εξοπλισμό. Αυτή η επένδυση στην καινοτομία έχει αποδείξει την δέσμευσή μας στο να μειώσουμε τον χρόνο συντήρησης του εξοπλισμού σας.

Ελαστική Επένδυση Κυλίνδρων

Η επένδυση και αναγόμωση κυλίνδρων με ελαστικό, πολυουρεθάνη η σιλικόνη προσφέρει τα παρακάτω οφέλη:
  • Μεγάλη αντοχή στην τριβή και διάσχιση
  • Μικρή επίδραση από χημικά καθαρισμού/απολίπανσης
  • Θερμοκρασία λειτουργίας έως τους 180 °C
  • Εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά για γραμμικές ταχύτητες έως 900 m/min
  • Μεγάλη αντοχή στο όζον
  • Αντιστατικές ιδιότητες
  • Αποκολλητικές ιδιότητες

Επισκευή Μηχανικών Στυπιοθλιπτών

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΟΧΙΑΣ
Αποσυναρμολόγηση, καθαρισμός και έλεγχος του στυπιοθλίπτη
Ακριβής ανάλυση εξαρτημάτων που χρήζουν επισκευή ή αντικατάσταση
Εξακρίβωση συνθηκών λειτουργίας
Ανάλυση αιτιών αστοχίας
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
Σχεδιασμός επισκευής
Προτάσεις βελτίωσης υλικών
Εκτίμηση κόστους και αποστολή προσφοράς
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΠΙΟΘΛΙΠΤΗ
Αντικατάσταση φθαρμένων η ακατάλληλων εξαρτημάτων
Λείανση των προσώπων τριβής
Έλεγχος επιφάνειας προσώπων τριβής
Αντικατάσταση ελαστομερών, ελατηρίων, βιδών και παρεμβυσμάτων
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΥΠΙΟΘΛΙΠΤΗ
Συναρμολόγηση του στυπιοθλίπτη
Έλεγχος συναρμογής εξαρτημάτων
Υδραυλική δοκιμή κατόπιν αιτήματος
Συσκευασία και αποστολή στον πελάτη

Βιομηχανική Επίστρωση Teflon™

Η βιομηχανική επίστρωση Teflon™ προσφέρει τις εξής ιδιότητες:
ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ
Ελάχιστα υλικά προσκολλώνται στην επιφάνεια με επίστρωση Teflon™. Κολλώδη υλικά θα παραμείνουν πρόσκαιρα αλλά όλα τα υλικά απελευθερώνονται πολύ εύκολα.
ΧΑΜΗΛΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΡΙΒΗΣ
Η βιομηχανική επίστρωση Teflon™ μειώνει τον κινητικό συντελεστή τριβής στο επίπεδο του 0,05 έως 0,20 ανάλογα με το φορτίο, την ταχύτητα ολίσθησης και την εκάστοτε επίστρωση.
ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ
Η βιομηχανική επίστρωση Teflon™ έχει εύρος λειτουργίας έως και τους 260°C και με διακοπτόμενη λειτουργία έως τους 316°C υπό συνθήκες με επαρκή αερισμό χωρίς να επηρεάζονται άλλες ιδιότητες.
ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ
Λόγω του χαμηλού συντελεστή απορρόφησης η επικάλυψη Teflon™ προσφέρει μεγάλη αντοχή στην διαπερατότητα και τα χημικά τείνουν να μην την επηρεάζουν. Οι μόνες χημικές ουσίες που μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση είναι τα τετηγμένα αλκαλικά μέταλλα και οι πολύ αντιδραστικοί φθοριωμένοι παράγοντες.
ΜΗ ΔΙΑΒΡΟΧΗ
Η βιομηχανική επίστρωση Teflon™ παρέχει μεγάλη αντοχή στο νερό (υδρόφοβο) και στο λάδι (ελαιόφοβο). Η χαμηλή επιφανειακή ενέργεια των επικαλύψεων δημιουργεί συνεκτικές δυνάμεις αρκετά ισχυρές για να κάνει το νερό να σβολιάζει και να μην εξαπλώνεται στις επιφάνειες.
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Η βιομηχανική επίστρωση Teflon™ έχει υψηλή διηλεκτρική αντοχή, χαμηλό συντελεστή απορρόφησης και υψηλή επιφανειακή αντίσταση σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων. Η προσθήκη πληρωτικών σε ορισμένες επικαλύψεις διευκολύνει τη χρήση τους ως αντιστατικών επιστρώσεων.
ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΒΗ
Η εξαιρετική αντοχή και η μεγάλη διάρκεια της βιομηχανικής επίστρωσης Teflon™ βοηθούν στην αντοχή σε γρατζουνιές και την τριβή.
ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ
Η βιομηχανική επίστρωση Teflon™ συμμορφώνεται με τους κανονισμούς όπως το FDA των Η.Π.Α. (FDA 21CFR).

Υπηρεσία Λίπανσης Lubexpert

Υπηρεσία Λίπανσης Lubexpert Inmars
Η κακή πρακτική στο γρασάρισμα ευθύνεται για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στην αστοχία των ρουλεμάν. Λιγότερο από το 40% των εγκατεστημένων ρουλεμάν θα διαρκέσουν αρκετά ώστε να αποδώσουν την σχεδιασμένη διάρκεια ζωής τους και συνήθως ευθύνεται η υπερλίπανση ή η ελλιπείς λίπανση.

Πολλά τμήματα λίπανσης επαναλιπαίνουν με βάση ημερολογιακού προγράμματος. Η συγκεκριμένη πρακτική οδηγεί επανειλημμένως σε υπερλίπανση και ελλειπή λίπανση το οποίο οδηγεί στην απώλεια της σχεδιασμένης διάρκειας ζωής του εξοπλισμού.

Το γράσο μειώνει την τριβή στα ρουλεμάν. Λιγότερη τριβή σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το Lubexpert σε ειδοποιεί όταν τα επίπεδα τριβής αυξάνονται και σε καθοδηγεί κατά την επαναλίπανση και αποτρέπει την υπερίπανση η την ελλείπει λίπανση.

Το Lubexpert είναι μία λύση υπερήχων το οποίο επιτρέπει την σωστή λίπανση των ρουλεμάν. Χρησιμοποιήστε το σωστό λιπαντικό στην σωστή θέση τηρώντας τα σωστά διαστήματα και τις σωστές ποσότητες καθώς λαμβάνεται την σωστή ένδειξη μιας εργασίας καλά εκτελεσμένης συμπεριλαμβανομένης τις κατάστασης των ρουλεμάν.

Το Lubexpert είναι μία πλήρες λύση υπερήχων για να διαχειριστείτε το πρόγραμμα ακουστικής λίπανσης και να διασφαλίστε ότι γρασάρετε σωστά τα ρουλεμάν.

Ο ενσωματωμένος βοηθός υπερήχων του Lubexpert διασφαλίζει την σωστή λίπανση των ρουλεμάν.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ

Η κάθε εφαρμογή απαιτεί διαφορετικά λιπαντικά. Αλλά ποιο είναι το σωστό; Ο ενσωματωμένος βοηθός του Lubexpert σας βοηθά να επιλέξτε το σωστό γράσο και σας υπενθυμίζει την μέγιστη χωρητικότητα του ρουλεμάν.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Με ενδεχομένως χιλιάδες πάγια υπό διαχείριση, πως μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι γρασάρετε τα σωστά ρουλεμάν; Ο ενσωματωμένος βοηθός του Lubexpert σας καθοδηγεί εντός του εργοστασίου χρησιμοποιώντας τον δομημένο δενδροειδές πλοηγό του UAS.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Είτε λιπαίνετε σε ημερολογιακή βάση ή με πρόγραμμα συντήρησης με βάση την κατάσταση (Condition Based Maintenance), το Lubexpert και το πρόγραμμα Ultranalysis Suite (UAS) σας ειδοποιεί πότε τα ρουλεμάν χρήζουν επαναλίπανση. Οι ειδοποιήσεις που ενεργοποιούνται από το SDT με το πρωτοπόρο σύστημα ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ διασφαλίζουν ότι το ρουλεμάν που χρήζει επαναλίπανση θα γρασαριστεί εγκαίρως.

Η ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Η ελλιπή η υπερβολική λίπανση ευθύνονται για τις περισσότερες αστοχίες λίπανσης. Ο ενσωματωμένος βοηθός του Lubexpert υπολογίζει συνεχώς τα επίπεδα τριβής μεταξύ των γρασαρισμάτων συμβουλεύοντας σας να προσθέστε περισσότερο ή να σταματήσετε όταν επιτευχθούν τα ιδανικά επίπεδα τριβής.

ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ

Το Lubexpert προσδίδει αυτοπεποίθηση στην εργασία επαναλίπανσης των ρουλεμάν. Ο ενσωματωμένος βοηθός σας καθοδηγεί απρόσκοπτα καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας επανλίπανσης και καταλήγει με ΚΑΛΟ, ΚΑΚΟ ή ΥΠΟΠΤΟ αποτέλεσμα.

Κατεβάστε τους Καταλόγους μας

Innovative Sealing

Industrial Lubricants

Εγγραφή στο newsletter

Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας.
Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας επικοινωνώντας μαζί μας ή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “UNSUBSCRIBE” στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου.

Καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής και ναυτιλιακής παραγωγικότητας από το 1975

Δημητσάνας 3-5, Μοσχάτο 183 46
Τηλ.: 210 4836 684-5
Fax: 210 4836 685